Spacecube Projects /

Australian F1 Grand Prix

Australian F1 Grand Prix

What a privilege it was to build a brand new upmarket lounge at this year's Australian F1 Grand Prix. With it's incredible view of pit straight, the fastest part of the track, tickets sold out quickly. It also included all day grazing, super screens, live race timings and replays. This huge lounge area was built using 16 cubes, 2 mini cubes, and features two new clear span modules and 8 roof top terraces. The whole structure was 48 metres long and was seamlessly executed by our team over 9 days. There was no better place to catch all the racing action!

  • LOCATION

    Australian F1 Grand Prix, Albert Park

  • SPACECUBES

    16 x Cubes, 2 x Mini Cubes, 2 x Clear Span Modules, 8 x Roof Terraces

Download Case Studies
loading please wait